Inschrijven voor 'Toontjeshuizen '

Velden met een * zijn verplicht.

Gegevens

Terug naar overzicht

Binnenkort

Toontjeshuizen

Op 21 november mochten wij U talrijk ontmoeten.

We stelden Toontjeshuizen uitgebreider aan U voor met de bedoeling U beter te informeren en U in de mogelijkheid te stellen om na te gaan of Toontjeshuizen een betekenisvol project kan zijn waar Uw zoon of dochter een eigen, gelukkige toekomst kan maken.

inschrijven

Omwille van de belangstelling in het project, zal er een project voor 15 mensen gerealiseerd worden in Sint-Niklaas.  In deze fase is het belangrijk dat er een keuze wordt gemaakt.

U kan kiezen tussen twee mogelijkheden:

  • Keuzemogelijkheid 1:  Ik/wij stellen ons graag kandidaat en wensen deel te nemen aan de verdere gesprekken in functie van de opstart van een Toontjeshuis in Sint Niklaas . Dit, nog gezamenlijke, moment zal doorgaan op maandag 22 januari 2018 om 19u30 in Hadewychstraat 33 te Belsele. 
  • Keuzemogelijkheid 2: Ik/wij menen dat een Toontjeshuis onvoldoende aansluit bij onze verwachting. Graag zouden we onze vraag naar ondersteuning met Vesta willen verdiepen met het oog op mogelijke samenwerking met Vesta vzw.

Gelieve uw keuze elektronisch door te geven via de website (knop inschrijven).

Indien u op 21 november niet aanwezig kon zijn, maar aangaf interesse te hebben in het project, verwelkomen we u graag op maandag 8 januari 2018 om om 19u30 in de Hadewychstraat 33 te Belsele.. Ook hiervoor  vragen we u om in te schrijven.

Bedankt!

 

 

InschrijvenTerug