Vesta is vooral een verhaal van warme mensen. Met veel cliënten en medewerkers heb ik al een lange geschiedenis. Je deelt een heel stuk van mensen hun leven, legt samen een hele weg af en dat vind ik heel bijzonder...

Medewerker

Toen mijn kinderen geboren werden, ben ik eerst 2 jaar thuis gebleven. Maar dan begon het te kriebelen, ik wilde terug aan het werk.

Ik had gehoord dat ze bij vesta, toen nog de egel, iemand nodig hadden.

Ik mocht beginnen voor 13u als psychologe. Ik ben er ingerold. Andere mensen moesten nog even wennen aan de nieuwe functie, maar we hebben veel van elkaar geleerd. Het codewoord was “samen”, de sfeer in Vesta was en is altijd warm geweest.

Toen we uitbreidden naar 60 cliënten , ben ik voltijds beginnen werken bij Vesta. En wanneer in 2001 Rosemonde op pensioen ging, ben ik algemeen coördinator geworden. Ik wilde me verder engageren voor de organisatie waar ik mijn hart wat aan verloren heb.

Waarom ik voor Vesta kies?

Er zijn zoveel grote en kleine dingen. Herinneringen. Zoals die keer dat ik met Franky van de trappen in het station ben getuimeld. Het is vooral een verhaal van warme mensen....

Terug naar overzicht