Een dynamische organisatie die meegroeit met haar tijd: daar deel van uitmaken én ook nog je ding kunnen doen is gewoonweg TOP.

Medewerker

Wanneer was het ook alweer? Juist ja, september 1979, pas afgestudeerd als ergotherapeute, enige tijd geleden dus. Toen startte ik in de Bremstraat als opvoedster. Onregelmatige uren, iedereen deed toen alles, niet echt mijn ding waar ik voor gestudeerd had, maar de huiselijke sfeer kon ik echt wel waarderen. Een fijne job waarbij je zelf verantwoordelijkheid kan opnemen, leuke contacten met cliënten en collega’s, ook doorgroeimogelijkheden en ja, ik bleef van de partij.

Verhuizen, uitbreiden, opstarten dagbesteding en woondiensten, werken met teamcoaches, coördinatoren, …. Ik maakte het allemaal mee.  En dan een nieuwbouw opvolgen in Hadewych, een heel andere uitdaging.  Geen tijd om uitgekeken te geraken.

Sinds enkele jaren draag ik nu mee zorg voor medewerkers, mijn nieuwe dada. Andere zorg, maar dat geeft me evenveel voldoening. Ook hierin heb ik mijn hart verloren.

Ik werk nu, na al die jaren nog steeds graag in Vesta omdat we er ‘samen voor gaan’, iedereen draagt zijn steentje bij op zijn manier. Wat kan je nog meer wensen?

Terug naar overzicht