Terug naar overzicht

Tovertafel

 De Tovertafel UP is een vrolijke zorginnovatie die interactieve spelen projecteert. De spelen zijn specifiek ontwikkeld om mensen met een verstandelijke beperking, ieder op zijn eigen niveau, een passende activiteit te bieden en samen spelen mogelijk te maken.

 

Zoek je een zinvolle dagbesteding voor mensen met een mentale beperking? De Tovertafel UP daagt mensen uit op hun eigen niveau om mee te spelen. Voor elke cliënt is de Tovertafel UP van toegevoegde waarde: de een doet actief mee, terwijl een ander (op een afstandje) meebeleeft. De interactieve spelen zijn ontwikkeld met de variatie in behoeften van de spelers als uitgangspunt. Want: iedereen hoort erbij! En dan merk je ineens dat je cliënten nog veel meer kunnen dan je dacht.

 

De Tovertafel UP is een speelse zorginnovatie die mensen met behulp van interactieve lichtprojecties plezier laat beleven. Er worden spellen op tafel (of op een ligmat, de vloer of een rolstoelblad) geprojecteerd die reageren op bewegingen.

Toen we deze tovertafel uit testen op vesta ging er voor vele van onze clienten een nieuwe wereld open. Clienten werden geprikkeld door de lichtprojecties die zij rondom hun ervaarde.

De geprojecteerde bewegende afbeeldingen nodigde dan ook onze clienten uit om effectief in beweging te komen . Maar wat ons als begeleiding het meest aansprak was dat zelfs de kleinste beweging door deze projector en sensor werd waargenomen. Doordat de sensor van deze tovertafel zo snel reageert en dan beweging brengt in zijn projecties wordt de aandacht van onze bewoners getriggerd.

* De Tovertafel kan worden gebruikt in verschillende ruimtes van de zorginstelling omdat hij wordt geleverd met vier ophangsystemen. De Tovertafel is gemakkelijk los te maken en te verplaatsen. +

 

Reeds ingezameld

doel: € 7.089,39

Ook helpen?

Steun ons
Terug